Wie is Atomatent

DE STUWENDE KRACHTEN ACHTER ATOMATENT

Atomatent is opgericht in september 2007 door Tom van Zanten en Mustafa Abal. Beiden konden inmiddels bogen op vele jaren ervaring in het vervaardigen van tenten in een van de bekendste ateliers van Nederland. Toen dit atelier door omstandigheden gesloten werd, bleef er voor beide tentenmakers weinig meer over dan de handschoen op te nemen en hun eigen bedrijf te starten.

Inmiddels heeft de tijd geleerd dat dit een juiste beslissing is geweest en met trots presenteren Tom en Mustafa op deze website dan ook hun lijn bijzondere tenten. Door hun jarenlange ervaring zijn goeddoordachte concepten nu werkelijkheid geworden. Dit heeft geresulteerd in de productie van stormvaste, oerdegelijke tenten van Hollandse topkwaliteit met een opvallende ruime/hoge sta- en leefruimte.

Proefopzet Cameleon Pluzz een succes!

Atomatent staat voor kwaliteit. Dat valt af te leiden aan de materialen die men toepast en de hoge graad van afwerking. En laten we eerlijk zijn: na bijna 35, respectievelijk 29 jaar ervaring, kunnen beiden ook niet veel anders dan kwaliteitstenten maken!Tom van Zanten en Mustafa AbalTom en Mustafa nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in het Atelier en de Showroom. U kunt onder het genot van een kopje koffie of thee, proeven, ruiken en ervaren hoe het is om tenten te ontwerpen en te fabriceren. (Ervaar die typische tentengeur!)


Atomatent showroom

Atomatent atelier


Groenendal 14a . 5405 AT Uden . Tel: 0413 24 72 13 / 06 365 356 13 . info@atomatent.nl . webdesign: www.cyron.nl