reparaties

Reparaties, onderhoud en aanpassingen

Met onze jarenlange ervaring kunt u er gerust van uitgaan dat uw tent, voortent, luifel of wat dan maar ook voor reparatie bij ons in goede handen is. Wij werken uitsluitend met de beste materialen om ervoor te zorgen dat u opnieuw weer jarenlang plezier kunt beleven aan uw eigendom.

Voor aanpassingen aan uw huidige tent nemen we alle tijd om uw verandering zo goed mogelijk uit te voeren. Een luifel aan een bestaande tent? Geen probleem. Zie de voorbeelden hieronder waarbij een aangepaste luifel is gemaakt aan een al bestaande tent.

Kemphaan met Atomatentluifel

de waard kemphaan

Kapmeeuw met Atomatentluifel

de waard kapmeeuw

Kemphaan met Atomatent Varioluifel

de waard kemphaan met varioluifel

Tureluur met Atomatent Varioluifel

de waard tureluur met varioluifel

Combi Camp Easy

Onderstaand ziet u de beelden van een Combi Camp Easy vouwwagen die wij helemaal voorzien hebben van nieuw tentdoek en kuipzeil. Tevens hebben wij er een afritsbare Atomatentluifel aan vastgemaakt die het kampeergenot duidelijk verhoogt.

combi camp easyDakvervanging

Ook kwaliteitstenten zijn aan slijtage (bijvoorbeeld daken en ritsen) onderhevig en dienen gerepareerd cq. vervangen te worden. Elk type of merk tent kunt u bij ons aanbieden, dus ook uw De Waard, Esvo of Randstad tent is bij ons in goede handen.

Groenendal 14a . 5405 AT Uden . Tel: 0413 24 72 13 / 06 365 356 13 . info@atomatent.nl . webdesign: www.cyron.nl