specials overigeSPECIALS - OVERIGE

Op deze pagina gunnen we u een kijkje in de keuken van onze overige werkzaamheden en producten. Het leveren van maatwerk, één van onze belangrijkste uitgangspunten, wordt hier prachtig verbeeld.

Heeft u dus speciale wensen? Neem dan gerust even contact met ons op. Want, zoals gezegd: Maatwerk is ons uitgangspunt!MODERN SCHADUWDOEK

Nieuwe materialen, nieuwe mogelijkheden. Schaduwdoek kan zich in vele vormen en maten aanpassen aan de situatie. Dit kwalitatief hoogwaardig doek is weerbestendig en geeft, zoals op onderstaande foto, nog eens extra chachet aan de vormgeving van de tuin.

modern schaduwdoekKUNSTSTOF RAMEN EN DEUREN

Een nieuwe wet schrijft voor dat in de aanbouw van een stacaravan geen glas meer verwerkt mag worden. Dit leidt ertoe dat eigenaren hun tweede huis moeten aanpassen. Op onderstaande foto's ziet u dat de deuren en ramen zijn vervangen door kunststof zeil en transparante folie. Het geheel is bevestigd middels caravan-rails, pezen en ritsen. Dit geheel geeft een keurige en strakke afwerking.

kunststof ramen en deurenLUKKIEN

Op de foto hieronder ziet u o.a. het project dat wij in korte tijd geraliseerd hebben bij de firma Lukkien. Het overdekte terras is voorzien van verwijderbare wanden van zeildoek en voorzien van nooduitgangen. Met het logo als uitgangspunt voor de grote kunststof ramen komt er voldoende licht binnen. Lukkien gebruikt deze extra ruimte voor presentaties, partijen etc. Meer over Lukkien vind u op www.lukkien.com

lukkien

lukkienZONNESCHERM / SCHADUWDOEK

Onderstaande klant wilde een zonnescherm / schaduwdoek om beschut in de tuin te kunnen zitten. Dit zonnescherm is aan te passen aan de behoefte. Verder open, verder dicht, of geheel te openen. Tijdens slechte weersomstandigheden is het scherm eenvoudig te verwijderen.

zonnescherm 

Groenendal 14a . 5405 AT Uden . Tel: 0413 24 72 13 / 06 365 356 13 . info@atomatent.nl . webdesign: www.cyron.nl